Joerg Geiger - 35 Grad Sauvignon Blanc Mirabellen Alcoholvrij (BIO-VEGAN)

0 Review(s)


€77,70 Op voorraad
12,95/fles. Testwinnaar alcoholvrije wijn 2024 ('Hervorragend') door Gault&Millau in Duitsland.  Frisse, droge witte alcoholvrije wijn op basis van Sauvignon Blanc, kruisbessen en mirabellen. Na het verwijderen van de alcohol wordt de bio-vegan witte wijn Lees meer

  • Mooie wijnen, per doos van 6 flessen
  • Gratis bezorging in Haarlem vanaf 12 flessen
  • Gratis bezorging buiten Haarlem vanaf €100
  • Prettig geprijsde proefmixdozen, gratis bezorgd!
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Bij ons genieten particulieren van groothandelsprijzen!

Informatie

Jörg Geiger 35 Grad Sauvignon Blanc Alcoholvrij (bio-vegan)
12,95/fles. Testwinnaar alcoholvrije wijn 2024 ('Hervorragend') door Gault&Millau in Duitsland.
Frisse, droge witte alcoholvrije wijn op basis van Sauvignon Blanc, kruisbessen en mirabellen. Na het eigenhandig verwijderen van de alcohol uit de wijn bij 35 graden Celsius wordt de biologische witte Bordeauxwijn verrijkt met sap van appel, witte kruisbessen en mirabellen (pruimpjes). Om de karakteristieke geur van Sauvignon Blanc te interpreteren gebruiken we bloesems van acacia en vlierbessen. Een geslaagde en elegante compositie, waarin alcohol niet gemist wordt!

Geur: Frisse citruszuren, groen-grassig.
Smaak: Lange, droge, verschonende afdronk met frisse citruszuren, lichte bitters en mineraliteit.

Alcoholvrijpionier Jörg Geiger

Fruitkweker, cider- en sappenfabrikant Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland pionierde ruim 30 jaar geleden met de eerste alcoholvrije dranken als alternatief voor wijn. De inspiratie hiervoor lag in meer dan 300 jaar familiegeschiedenis in de productie van laag-alcoholische ciders. Het ongegiste sap van zelfgeteelde oude rassen appels en peren vermengd met ander fruit, groenten en verse kruiden, specerijen en bloesems zouden de basis worden van een geheel nieuwe categorie dranken.

Met de nieuwe Graden-serie alcoholvrije wijnen vernieuwd Jörg Geiger opnieuw: met de vernuftige techniek vacuümdestillatie wordt in eigen huis de alcohol onttrokken aan biologische vegan-wijnen. Daarna wordt de alcoholvrije wijn verrijkt met geselecteerde fruitsappen van oude rassen en op smaak gebracht met verse kruiden, specerijen en bloesems. Het cijfer op het etiket verwijst naar de temperatuur in graden Celsius waarbij Jörg Geiger de alcohol onttrekt. Hierbij geldt; hoe lager de temperatuur, hoe beter de originele kwaliteit en de aroma’s van het sap intact blijven.